Facebook Instagram Twitter YouTube

BAS en Stichting IJsvogel beklinken samenwerking

BAS en Stichting IJsvogel beklinken samenwerking 14 februari 2020.  BAS Voetbal, Stichting De IJsvogel en het organisatiecomité van de voetbalarena in Biddinghuizen hebben vrijdagavond de samenwerking beklonken. Voorzitters Hein Grafhorst, Jan Schuurhuis en Martijn Steenbeek zetten hun krabbel onder de overeenkomst.

Voetballend Nederland maakt zich op voor het EK van aankomende zomer en dat geldt ook voor Biddinghuizen. Traditiegetrouw wordt er rond een eindtoernooi een aardappelschuur omgebouwd tot stadion, waar zo’n vijfhonderd supporters de wedstrijden van Oranje op grote schermen kunnen volgen. Vrijdagavond werd het startsein gegeven in de kantine van BAS Voetbal, waar een samenwerkingsovereenkomst werd getekend tussen BAS Voetbal, Stichting De IJsvogel en de organisatoren.
 
Aan tafel zaten Hein Grafhorst (voorzitter BAS Voetbal), Jan Schuurhuis (De IJsvogel) en Martijn Steenbeek namens de organisatie. “De eerste vergaderingen zijn alweer geweest en de eerste plannen liggen klaar. Over het thema kan ik nog niet veel zeggen, over een naam wordt nog nagedacht. Maar het komt ongetwijfeld weer goed. Biddinghuizen krijgt in de zomer weer een mooi voetbalfeest!”, aldus Steenbeek.
 
De eerste wedstrijd is op 14 juni om 21:00 uur, als Nederland in de Johan Cruijff Arena aantreedt tegen Oekraïne.
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl