Facebook Instagram Twitter YouTube

Oranje door naar achtste finale, wedstrijd opnieuw op groot scherm

Oranje door naar achtste finale, wedstrijd opnieuw op groot scherm 30 november 2022.  Dinsdagmiddag is het Nederlands Elftal erin geslaagd groep A van het WK Voetbal 2022 winnend af te sluiten. Dit betekent dat Oranje aanstaande zaterdag zal uitkomen in de achtste finales van het toernooi. Net als tijdens de groepsfase kunnen wedstrijden op groot scherm worden bekeken bij BAS Voetbal.

Ook dinsdag waren tientallen leden, vrijwilligers, sponsors en donateurs aanwezig in Het Bastion, de kantine van de plaatselijke voetbalclub, om de verrichtingen van Oranje te bekijken. De wedstrijd verliep op zich volgens plan (Nederland won en bereikte de 1/8e finales), al hadden de aanwezigen gehoopt op meer doelpunten.

Tickets verplicht
Zaterdag zal de kantine andermaal worden omgevormd tot huiskamer-maxi en is de wedstrijd tegen de Verenigde Staten te bekijken op groot scherm. Tickets zijn te boeken via aanmelden.basvoetbal.nl. Wie geen lid/sponsor/vrijwilliger/donateur is, kan dit aangeven bij aanmelden en donateur worden van de club.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl