Facebook Instagram Twitter YouTube

BHZNet.nl organiseert WK-poule

BHZNet.nl organiseert WK-poule 8 november 2022.  Op 20 november start het Wereld kampioenschap voetbal. Qatar neemt het dan in de openingswedstrijd op tegen Ecuador. Een dag later volgt Oranje. Het verloop van toernooi, is ook via BHZNet.nl te voorspellen in een WK Poule georganiseerd, via www.bhznetvoetbalpoule.nl

Het spel wordt al georganiseerd sinds het WK 2006 tijdens alle WK en EK eindtoernooien. Bij het spel moet een aantal voorspellingen worden gegeven. Van alle poulewedstrijden moet zowel uitslag als toto worden voorspeld. Daarnaast moet ook worden voorspeld welke landen de volgende ronde halen, uiteindelijk tot in de finale. Tot slot kunnen extra punten worden gehaald met het voorspellen van de topscorer en diverse andere bonusvragen.

Invullen
De voorspellingen voor de finaleronden en de bonusvragen moeten voor aanvang van het toernooi, 20 november om 17.00 uur, zijn ingevuld. De voorspellingen per groepswedstrijd kunnen tot een uur voor iedere wedstrijd worden aangepast.

Net als bij andere door BHZNet georganiseerde spellen, kan ook met vrienden, familie of collega's worden deelgenomen in een subleague. Inwoners van Biddinghuizen spelen samen in een eigen 'Ranglijst BHZ', om te bepalen wie de winnaar van de poule tijdens het EK 2020, Rick van Os, zal opvolgen.

De volledige regels zijn na te lezen op de speciale website https://www.bhznetvoetbalpoule.nl/wk2022.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl