Facebook Instagram Twitter YouTube

Martijn Tolhoek wint WK Voetbalpoule

Martijn Tolhoek wint WK Voetbalpoule 16 juli 2018.  Zondagavond werd in Moskou de finale van het WK voetbal gespeeld. Frankrijk werd hierbij na een 4-2 winst op Kroatië voor de tweede keer wereldkampioen. Voor Biddinghuizen betekende dit dat de balans kon worden opgemaakt bij de BHZNet WK 2018 Voetbalpoule. Martijn Tolhoek bleek hierin de beste voorspelling in huis te hebben.

Tolhoek was, net als de andere Biddinghuizers in de top van de ranglijst, kenner genoeg om Frankrijk op voorhand al als winnaar te voorspellen. Ook voorspelde hij naast Frankrijk een halve finale met België. Het verschil werd echter vooral gemaakt in de groepsfase, waarin hij meer punten behaalde dan de naaste concurrenten.

De tweede plaats werd gedeeld door Allard Stuifzand en Rick Aernaudts. Gerjan Westerhof en Bernardo van de Bunte maken de top 5 compleet. Van de Bunte was daarbij trouwens lange tijd lijstaanvoerder, maar voorspelde een halve finalist minder dan de anderen.

De volledige ranglijst is te bekijken via https://www.bhznetvoetbalpoule.nl/wk2018. Ook over twee jaar zal er een spel gehouden worden rond het EK 2020, dat wordt gehouden in dertien verschillende landen (waaronder Nederland).

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl