Facebook Instagram Twitter YouTube

Ronny Rook wint WK Voetbalpoule

Ronny Rook wint WK Voetbalpoule 12 juli 2006.  Ronny Rook heeft de eerste BHZNet Voetbalpoule op zijn naam geschreven, ondanks een tweede plaats in de algehele ranglijst. Hij zal op korte termijn 'gehuldigd' worden en een beker ontvangen.

Afgelopen zondag werd in Berlijn de finale gespeeld van het WK Voetbal 2006 in Duitsland. Voor de deelnemers aan de BHZNet WK2006 Voetbalpoule betekende dit de laatste dag dat er punten gescoord konden worden.

Finalisten
Vooraf was al duidelijk dat de strijd voor de Biddinghuizer deelnemers zou gaan tussen Ronny Rook, die Italië had voorspeld, en Bert Keek die zijn geld op Frankrijk had gezet.

Verrassing
Na het invoeren en verwerken van de wereldkampioen stond inderdaad Ronny Rook bovenaan de algehele ranglijst. De verrassing was echter groot toen ook de bonuspunten (welk land levert de topscorer en hoe vaak scoort deze) waren verwerkt. Peter van der Hoek uit Dronten (niet helemaal onbekend in Biddinghuizen) bleek hiermee 15 punten te hebben gescoord, waardoor hij de algehele stand als winnaar heeft afgesloten.

Huldiging
Net als bij de BHZNet Tourmanager, worden er echter alleen prijzen toegekend aan de hoogste Biddinghuizer deelnemer (waarbij ook oud-inwoners wel eens kans maken), zodat Van der Hoek het zonder beker moet doen. Ronny Rook zal binnenkort bezoek krijgen van BHZNet en op foto vereeuwigd worden als hij de beker in ontvangst neemt.

Vervolg
Het was de eerste keer dat BHZNet een Voetbalpoule organiseerde. Het spel krijgt hoe dan ook een vervolg tijdens het EK 2008 in Oostenrijk & Zwitserland, al zullen er dan wellicht iets andere regels gaan gelden.

Bekijk de volledige stand en alle statistieken op http://www.bhznetvoetbalpoule.nl.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl