Facebook Instagram Twitter YouTube

Teleurstelling groot in KartoffelArena

Teleurstelling groot in KartoffelArena 26 juni 2006.  En toen...zat het feest er weer op. Het carnaval van Biddinghuizen kreeg een vroegtijdig einde na de 1-0 nederlaag en uitschakeling van Nederland in de 1/8 finale van het WK tegen Portugal.

Het was de eerste wedstrijd van het toernooi waarbij het er 'echt om ging', deze 1/8e finale. Kenners en journalisten spraken van een 'revanche op 2004', maar in Biddinghuizen waren er vooral gemengde gevoelens. Een deel van de supporters was overtuigd van een Nederlands vervolg in Duitsland, terwijl een ander deel er weinig heil in zag.


In de rust was er nog alle vertrouwen in een goede afloop

Woede
De woede van de 500 aanwezige supporters in de KartoffelArena keerde zich in eerste instantie tegen de zwak leidende scheidsrechter en uiteindelijk vooral tegen de Portugezen. "Het lijkt ons niet gegund," vertelde één van de BAS Hooligans, kort na het schot op de lat van Philip Cocu.Deceptie
Waar de organisatie klaar was voor een volgende wedstrijd van Nederland, werd het dus een grote deceptie. Hoe dan ook heeft Biddinghuizen weer een fantastisch feest op poten gezet - ook nu weer met landelijke bekendheid. Hopelijk kan de organisatie van BAS Voetbal ook over twee jaar genoeg mankracht vinden om een vergelijkbaar feest te organiseren. BHZNet zal er ook dan in ieder geval weer alles aan doen om dit te ondersteunen.

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl