Facebook Instagram Twitter YouTube

Groot feest in KartoffelArena

Groot feest in KartoffelArena 22 juni 2006.  Het was woensdagavond ondanks de 0-0 uitslag weer een groot feest in het Biddinghuizer WK-Stadion De Kartoffelarena.

Het stadion was wederom uitverkocht en opende rond de klok van 8 uur haar deuren. De hilariteit was groot toen bleek dat de organisatie ook voor een uitvak had gezorgd.

Even voor aanvang van de wedstrijd kwam een heuze bus voorrijden met daarin opgeschilderde Argentinie fans.De verbale strijd tussen beide supportersgroepen zorgde voor een unieke sfeer.Omroep Flevoland
Ook Omroep Flevoland was weer aanwezig om dit unieke gebeuren vast te leggen. De radiouitzending over de Kartoffelarena is hier te beluisteren.Kaartverkoop 1/8 finale van start!
Door de 2e plaats in de poule blijft niet alleen Nederland nog langer op het WK, maar blijft ook de KartoffelArena nog staan. Gisteren konden reeds de passepartout houders kaarten voor de volgende wedstrijd tegen Portugal aanschaffen en vandaag gaan de resterende kaarten in de vrije verkoop.

Voor de wedstrijd tegen Portugal, die zondag 25 juni om 21.00 uur gespeeld wordt, zijn inmiddels veel kaarten verkocht. Dit betekent dat ook deze wedstrijd weer voor een uitverkocht huis zal zorgen. Kaarten zijn vanavond te koop vanaf 19.30 bij de KartoffelArena en kosten 4,- euro. "Het is geweldig dat Nederland nog langer op het WK blijft, dit betekent in ieder geval nog een ronde feest", aldus Herman Stegeman. Die iedereen wel verzocht om er vooral op tijd bij te zijn: "Het liep gisteren bij de passepartout houders echt storm, ik wil dan ook iedereen aanraden om vanavond op tijd te komen, want vol is echt vol!".

Klik hier voor alle foto's (Deel 1)

Klik hier voor alle foto's (Deel 2)

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl