Facebook Instagram Twitter YouTube

Nederland door: KartoffelArena barst uit voegen

Nederland door: KartoffelArena barst uit voegen 17 juni 2006.  De 'bescheiden' sfeer die we meldden na de wedstrijd Nederland - Servië & Montenegro, is vrijdagavond ruimschoots goedgemaakt. Nederland gaat door naar de 1/8e finale en het feest in de KartoffelArena was groots.

Vanaf de eerste minuut van de wedstrijd, klonk al het gezang van het uitbundige publiek. Toen kort na de 1-0 van Van Persie ook nog 2-0 werd gemaakt door Van Nistelrooij, was de zaal niet meer stil te krijgen. Tot ver na de wedstrijd klonk het gezang van de tribunes en uit het stavak.


Bij rust leidde Nederland al met 2-1

Muziek
Bij deze wedstrijd waren niet alleen de 'BAS Hooligans'aanwezig met trommels, maar was er ook een delegatie van Maris Sonores die vanaf de andere kant van de zaal de menigte bestookte met Hollandse muziek.


Kort voor tijd: feest in het Hooliganvak

Na dit fantastische resultaat van Nederland volgt woensdag aanstaande de laatste groepswedstrijd. Tegen Argentinië wordt bepaald wie groepswinnaar wordt en wanneer de 1/8e finale gespeeld zal worden. Zeker weten we het niet, maar we vermoeden dat de wedstrijd van woensdag aanstaande al is uitverkocht, maar wellicht zijn er woensdagavond aan de zaal nog kaarten verkrijgbaar.

Klik hier voor alle foto'sRedactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl