Facebook Instagram Twitter YouTube

Videma jaagt KartoffelArena op kosten

Videma jaagt KartoffelArena op kosten 14 juni 2006.  De organisatie van het evenement rondom het WK 2006 in de KartoffelArena ziet zich geconfronteerd met rekeningen van de Videma in verband met het vertonen van live voetbalwedstrijden.

Het plan is prachtig: We organiseren een evenement rondom het WK voetbal waardoor Biddinghuizen in grote getale kan meegenieten van de sfeer rondom een wedstrijd. Iedereen werkt belangeloos mee en de opbrengst wordt geinvesteerd in de jeugdafdeling van BAS-Voetbal. Tel hierbij op de (landelijke) publiciteit die dit genereert en je hebt niet alleen een geweldig evenement, maar ook positieve reclame voor Biddinghuizen. Tot zover een mooi verhaal.

Roet in het eten
Het krijgen van zoveel landelijke publiciteit blijkt echter ook een keerzijde te hebben. Afgelopen week werd de organisatie namelijk geconfronteerd met een forse rekening van de Videma. "Voor de poulewedstrijden moeten we alleen al 750 euro afdragen. Tja, het zijn nou eenmaal de regels", aldus de organisatie. Navraag aan enkele bezoekers van de Arena leert dat zij het vooral belachelijk vinden "Dit soort clubs als de Videma komt alleen maar opdraven als er evenementen als dit zijn, ze ruiken gewoon geld!".

Donatiepot
Om de kosten voor de vergunningen te kunnen dekken, plaatst de organisatie bij de volgende groepswedstrijden een pot waar iedereen zijn of haar bijdrage in kan doen, om zo uit de kosten te komen. Het inspireerde iemand van de organisatie zelfs tot een heus gedicht:

O, boze Videma
Voetbal kijken,
o, zo mooi.
Op de tribune,
of samen in een kooi

De opbrengst is voor Bassie,
met name voor de jeugd.
Dat maakt het organiseren,
tot een grote deugd.

Maar helaas zegt men van hogerhand,
samen kijken is betalen.
En daarom dat het Comité,
een beetje zit te balen.

Help ons met de boete,
en draag een steentje bij.
Een muntje of een Euro,
dat maakt BAS Voetbal weer blij.

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl