Facebook Instagram Twitter YouTube

Bescheiden feest in KartoffelArena

Bescheiden feest in KartoffelArena 11 juni 2006.  Vanmiddag werd in de KartoffelArena de eerste groepswedstrijd van het Nederlands Elftal gespeeld; tegen Servië en Montenegro. De zaal was nagenoeg uitverkocht.

Het was ondanks de prachtige 1-0 overwinning van Oranje toch nog zichtbaar wennen voor de Biddinghuizer fans. Natuurlijk werd er hard gejuicht bij de 1-0 van Robben, maar tijdens de wedstrijd bleef het publiek toch rustig.


Ook dit jaar zorgen de BAS Hooligans voor de nodige sfeer...

Spanning
Het zal vooral te maken hebben met 'minder spanning' in zo'n eerste wedstrijd en ook met het feit dat men op zondagmiddag wat rustiger zal zijn. De verwachting is wel dat het vrijdag rumoeriger zal zijn in de KartoffelArena. De laatste kaarten hiervoor zijn alleen aan de zaal verkrijgbaar.


Polonaise na de wedstrijd

Zaal
Aan de zaal zal het overigens niet liggen. De vrijwilligers die dit stadion de afgelopen weken hebben opgetrokken, hebben hun werk niet voor niets gedaan. Compleet met tribunes aan vier zijden, kunstgras en 4 grote schermen is het voor de voetbalfans optimaal genieten. Ongeacht het resultaat van Nederland dit WK, verdient deze organisatie een grote pluim.

Klik hier voor alle foto'sRedactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl