Facebook Instagram Twitter YouTube

WK 2006 van start!

WK 2006 van start! 2 mei 2006.  De organisatie van het WK 2006 in Biddinghuizen maakte afgelopen weekend de nieuwe locatie bekend van het Biddinghuizer Oranje Stadion.

Het stadion draagt dit jaar de naam: "Die KartoffelArena" wat uiteraard verwijst naar het organiserende land, Duitsland. Dit keer is het echter geen tent, maar is de organisatie Schaap BV bereid gevonden om een van haar schuren ter beschikking te stellen aan de Havenweg.

In zijn nopjes
De organisatie was, met de toezegging van Schaap, in zijn nopjes: "Een WK duurt natuurlijk in theorie 4 weken en 4 weken is toch wel erg lang om een tent neer te zetten. Te meer omdat je natuurlijk nooit weet hoe lang Nederland mee blijft doen", aldus Jan Klopman. De schuur bevindt zich achter het Koetshuis aan de Havenweg.Online kaarten bestellen
Mensen die dit unieke evenement niet willen missen, kunnen via de, door bhznet.nl gesponsorde, website kaarten bestellen. "Uiteraard dragen we graag ons steentje bij aan een leuk evenement als dit. De website is nog niet helemaal klaar, maar de belangrijkste dingen zijn inmiddels te vinden", aldus een van de redacteuren van bhznet.nl.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl