Facebook Instagram Twitter YouTube

Feestelijk voorproefje op WK Voetbal

Feestelijk voorproefje op WK Voetbal 25 maart 2006.  In juni barst het Oranjegeweld weer los, als het Nederlands elftal meedoet aan het WK Voetbal in Duitsland. Zaterdagavond wordt hier alvast een voorproefje van gegeven in Café 't Koetsiertje.

Het zijn namelijk weer de weken waarin inwoners uit Biddinghuizen de kroeg bemannen, om zo kans te maken op een geldprijs. Drie avonden worden er in het kader van "Run je eigen kroeg" georganiseerd en de eerste avond is vanavond: Oranje avond.

WK Voetbal
De organisatoren (Marco van Someren, Dennis Veen, Kristian Weijers en Ronald Hulsker) willen alvast in de sfeer komen van het WK Voetbal. "Hier en daar Nederlandstalige muziek en vooral gezelligheid zijn de hoofdmoot van onze avond. Het wordt absoluut top!" liet Ronald Hulsker ons weten.

Hoofdprijs
Het is het tweede jaar dat Het Koetsiertje deze wedstrijd organiseert. Doel van de wedstrijd is een avond lang met vier mensen de kroeg te bemannen en hierbij zoveel mogelijk omzet binnen te halen. De winnaars kunnen rekeken op 150 euro per persoon in contanten.

Na de 'Oranje Avond' volgen er nog twee avonden. De entree vanavond is gratis.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl