Facebook Instagram Twitter YouTube

Volksfeest bij Nederland-Letland

Volksfeest bij Nederland-Letland 24 juni 2004.  De wedstrijd Nederland-Letland is woensdagavond uitgemond in een groot feest van Oranjesupporters.

De wedstrijd was vanwege het noodweer verplaatst naar de katholieke kerk, waarmee op zich al het landelijke nieuws werd gehaald middels een ANP bericht. De kerk bleek een mooie akoestiek te hebben.

Gezang
Het soort liederen zal wat vreemd zijn voor dit gebouw, maar hoe dan ook was vanaf minuut 1 iedereen goed gestemd en klonken de noten uit volle borst, onder aanvoering van de Biddinghuizen Eigenheimers.Feest
Toen de doelpunten voor Nederland vielen en bovendien Duitsland op een 2-1 achterstand kwam, werd het niet meer stil in het gebouw. Juichende, joelende en vooral zingende supporters maakten de dienst uit.


Bij het eindsignaal van Duitsland-Tsjechië was de buit eindelijk binnen

Vrijwilligers
Doordat de organisatie gisterenavond het Oranjefeest heeft kunnen verplaatsen naar de kerk, betekent dit ook dat alle spullen weer terug moeten naar de Gigatent. Vanavond om 18.00 uur wordt gestart met het terugbrengen van de spullen.

Ook zaterdag
Aanstaande zaterdag worden de tribunes weer opgebouwd in de Gigatent aan de Dreef. Ook hierbij is hulp zeer welkom. Zaterdag wordt er gestart om 09.00 uur.Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl