Facebook Instagram Twitter YouTube

BAS organiseert EK festijn!

4 maart 2004.  Net als andere jaren breekt in Biddinghuizen het feest weer los rondom het EK 2004. In een stampvolle tent zal iedereen weer juichen voor oranje.

Inmiddels heeft BAS voetbal een aardige reputatie hoog te houden. Elk evenement waar het Nederlands elftal aan deelnam, werd in Biddinghuizen weer iets groter aangepakt, met als topper uiteraard het EK 2000 waar meer dan 300 mensen genoten van Oranje.

Nog groter
Dit jaar pakt BAS de zaken nog groter aan. Eén van de leden vertelt: " Middels satelietverbindingen zullen in de centrale ontvangstruimte, de signalen rechtstreeks vanuit Portugal doorgestraald worden, naar de schermen in de gigantische tent op het evenementen terrein van Biddinghuizen. Nee even zonder gein. We gaan dit jaar gewoon weer een prachtig feest organiseren, net als andere jaren."

Helemaal centraal
Het verschil met andere jaren is dat de locatie nu helemaal centraal in het dorp ligt, namelijk het evenemententerrein. Hier wordt een gigantische tent van 40 x20 meter klaar gemaakt om gevuld te worden met 400 mensen.

Samenwerking
BAS trekt de kar echter niet alleen. Net als tijdens het EK 2000 zal er nu ook weer samengewerkt worden met de plaatselijke Horeca in de vorm van “De Kiekendief” en “Het Koetsiertje”.

Passe partouts zijn binnenkort verkrijgbaar bij de drie organisatoren.

Organisatie evenement rondom EK 2004

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl