Facebook Instagram Twitter YouTube

Technische problemen; Sambatata definitief uitverkocht

2 juli 2014.  De organisatie van Sambatata meldde dinsdagavond dat er voor de wedstrijd van aankomende zaterdag nog enkele kaarten vrij zouden komen. Dit is echter niet het geval. Door de stormloop op kaarten, is nu gebleken dat het systeem de verwerking niet aankon. Daardoor is er geen enkele kaart meer over.

De organisatoren leggen uit. “Dinsdagavond om 20.00 uur hebben we de verkoop gestart en 83 seconden later waren alle kaarten weg. Vervolgens beginnen dan de betalingen binnen te stromen en wordt de informatie verwerkt. Die verwerking duurde ditmaal veel langer, waardoor de stand van zaken pas na middernacht echt duidelijk werd. Toen bleek dat alle vijfhonderd kaarten weg waren. Woensdagavond komen er dus geen kaarten meer in de verkoop.”
 
Sambatata is een waanzinnig succes, het is ongekend populair, maar nu is de organisatie toch even slachtoffer van het eigen succes. “Zo kun je het wel zeggen ja. We hebben mensen verkeerd geïnformeerd en wellicht valse hoop gegeven. Onze excuses daarvoor.” Aankomende zaterdag is de Sambatata dus weer vol en kijken er vijfhonderd supporters naar de kwartfinale van Oranje. De wedstrijd begint om 22.00 uur. 

<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl