Facebook Instagram Twitter YouTube

Sambatata in vier minuten uitverkocht

Sambatata in vier minuten uitverkocht 24 juni 2014.  De Biddinghuizer aardappelschuur annex voetbalarena Sambatata is ook voor de achtste finale tegen Mexico helemaal vol. Dinsdagavond gingen de kaarten in de verkoop en binnen vier minuten was de wedstrijd uitverkocht. “Dit tekent alles. Oranje leeft, Sambatata leeft. Heel leuk”, zo laat de organisatie weten.

De telefoon stond sinds maandagavond al roodgloeiend en dat enthousiasme resulteerde dinsdag in een stormloop op tickets voor de achtste finale. Zondag speelt Nederland tegen Mexico en ook dan kijken er in Biddinghuizen vijfhonderd supporters naar de verrichtingen van Oranje. In vier minuten waren alle kaarten verkocht. "Dit is niet normaal, wat een stormloop. Zo hadden wij het ook niet durven dromen."
 
Ook business seats uitverkocht
Voor de wedstrijd tegen Mexico waren er ook nog business seats te koop. Deze waren binnen een half uur aan de man. Voor de box met vier plaatsen betaal je vijftig euro extra (dus bovenop de prijs van een normaal kaartje), waarvoor je uiteraard het één en ander terugkrijgt. In de box zit je goed, heb je een prima zicht op de schermen en tevens krijg je twintig consumptiemunten. Een aanrader. 

<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl