Facebook Instagram Twitter YouTube

INFORMATIE KAARTVERKOOP ACHTSTE FINALE

INFORMATIE KAARTVERKOOP ACHTSTE FINALE 19 juni 2014.  Nederland heeft zich woensdagavond weten te plaatsen voor de achtste finale. Na een moeizame wedstrijd werd Australië met 2-3 verslagen, terwijl later op de avond Chili met 0-2 won van Spanje. Weer een prima avond voor Sambatata.

Door de resultaten van woensdag is Nederland zeker van een plaats in de achtste finale. Datum, tijd en tegenstander zijn nog onbekend, maar spelen gaan we die pot sowieso. Aankomende maandag wordt definitief duidelijk wie, wat en wanneer. Dan weten we dus waar we aan toe zijn en kunnen we ook de kaartverkoop voor de achtste finale gaan beginnen. De start van de verkoop staat gepland voor dinsdag 24 juni om 20.00 uur!
 
Houders van een All The Way kaart zijn al zeker van een toegangsbewijs, de overige supporters dienen een nieuwe kaart te kopen. De prijzen zijn hetzelfde als in de poulefase. Toeschouwers boven de 14 jaar betalen vijf euro, tot en met 14 jaar kost een kaartje 3,50 euro. Wees er aankomende dinsdag snel bij, want OP = OP! Wacht niet, voorkom teleurstelling en bemachtig je ticket!
 
Mogelijke speeldata achtste finale
 
Als Nederland als eerste eindigt: Zondag 29 juni  om 18:00 uur.
 
Als Nederland als tweede eindigt: Zaterdag 28 juni om 18.00 uur

<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl