Facebook Instagram Twitter YouTube

DRINGEND VERZOEK

14 juni 2014.  Met 1-5 winnen van Spanje, het was geweldig. De Sambatata kon zich, qua resultaat en sfeer, geen betere opening wensen. Daarvoor willen wij jullie nogmaals bedanken.

Helaas zat er vrijdagavond ook een keerzijde aan de medaille. Dit jaar is de leeftijdsgrens voor alcoholgebruik naar achttien jaar gegaan. Blijkbaar is het voor de 16- en 17-jarigen echter moeilijk om zich aan deze regel te houden. Vrijdagavond hebben we een aantal mensen moeten aanspreken, maar dat waren er wat ons betreft veel te veel. Gebruik alsjeblieft jullie gezonde verstand, want het kan ons de kop kosten.
 
Waarom? Het is heel simpel. Mocht er vrijdagavond controle zijn geweest, dan hadden we de tent moeten sluiten. De boete is namelijk een dusdanig groot bedrag, dat we dat absoluut niet op kunnen en vooral willen hoesten. Vrijdag werden er nog een aantal mensen gewaarschuwd, maar vanaf aankomende woensdag worden deze mensen per direct en zonder waarschuwing uit Sambatata verwijderd. Zero tolerance, blijkbaar is het nodig.
 
Opa’s, oma’s, papa’s en mama’s, vrienden en kennissen. Maar bovenal de jeugd zelf. Een dringend verzoek aan jullie, om je gewoon aan de regels te houden. GEEN alcohol in de Sambatata, want anders kan het woensdag zo maar de laatste wedstrijd zijn. Is dat wat jullie willen? Het lijkt ons niet.
 
Dus nogmaals. Voor bezoekers onder de 18 jaar is het strikt verboden om alcohol te nuttigen. Doe je dit wel, dan zijn de consequenties voor jou en mis je de volgende fantastische avonden en verpest je het daarbij ook voor je medesupporter. De keuze is aan jullie.
 
Organisatie Sambatata 

<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl