Facebook Instagram Twitter YouTube

Reminder: zondag open dag Sambatata

7 juni 2014.  WK-stadion Sambatata opent op zondag 8 juni voor de eerste keer haar deuren. Het publiek is dan welkom om tijdens een heuse open dag voor het eerst een kijkje te nemen in de Biddinghuizer voetbalarena. “Op dit moment is een groot gedeelte al klaar. Op 8 juni is iedereen welkom om het stadion te aanschouwen”, meldt de organisatie.

Het hooliganvak, de bar, de schermen en de business seats, op dit moment vormt er zich al een echt WK-stadion. Op 8 juni kan het publiek voor het eerst de arena aanschouwen. Om 13.00 uur gaan de deuren open, tot 17.00 uur krijgt men de kans om te kijken. “Er zijn dan nog wel wat mensen aan het werk, maar dat mag de pret zeker niet drukken.” De organisatie van het evenement staat tijdens de open dag klaar om hier en daar wat informatie te verstrekken. “Maar uiteraard is het ook mogelijk om even in het hooligansvak te kijken of om eens plaats te nemen in een business seat.”

Dit alles kan onder het genot van een drankje, de bar is de gehele middag geopend. "Kom morgen gerust een kijkje nemen!"

 

<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl