Facebook Instagram Twitter YouTube

Sambatata opent op 8 juni de deuren

Sambatata opent op 8 juni de deuren 30 mei 2014.  WK-stadion Sambatata opent op zondag 8 juni voor de eerste keer haar deuren. Het publiek is dan welkom om tijdens een heuse open dag voor het eerste een kijkje te nemen in de Biddinghuizer voetbalarena. “Op dit moment is een groot gedeelte al klaar. Op 8 juni is iedereen welkom om het stadion te aanschouwen”, meldt de organisatie.

Het hooliganvak, de bar, de schermen en de business seats, op dit moment vormt er zich al een echt WK-stadion. Op 8 juni kan het publiek voor het eerst de arena aanschouwen. Om 13.00 uur gaan de deuren open, tot 17.00 uur krijgt men de kans om te kijken. “Er zijn dan nog wel wat mensen aan het werk, maar dat mag de pret zeker niet drukken.” De organisatie van het evenement staat tijdens de open dag klaar om hier en daar wat informatie te verstrekken. “Maar uiteraard is het ook mogelijk om even in het hooligansvak te kijken of om eens plaats te nemen in een business seat.”
 
Kaartverkoop
De kaartverkoop voor het naderende WK Voetbal loopt in Biddinghuizen inmiddels op zijn eind. In een week tijd vlogen er vele tickets over de toonbank, waardoor er voor de eerste wedstrijd nog maar vijftig kaarten te koop zijn. “Met een week verwachten we dat in ieder geval Spanje - Nederland is uitverkocht. De overige twee poulewedstrijden gaan dan snel volgen”, weet mede-organisator Wouter Foppen. Belangstellenden kunnen hun kaart nog altijd bemachtigen via voetbaloranje.nl.

<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl