Facebook Instagram Twitter YouTube

Bemachtig nu je business seats in Sambatata

Bemachtig nu je business seats in Sambatata 24 mei 2014.  Met nog drie weken te gaan is de organisatie van WK-stadion Sambatata volop bezig met de voorbereidingen. Inmiddels staan alle tribunes, wordt het stadion aangekleed en is het wachten op de beamers. Uiteraard hebben de organisatoren ook weer wat veranderingen aangebracht, waarvan de eerste al bekend kan worden gemaakt: business seats.

In het verleden van het evenement waren de VIP-boxen een terugkerend fenomeen. De laatste edities waren deze speciale plekken gehuisvest boven het hooliganvak en waren deze per opbod te koop. Die opzet is echter veranderd. Vanaf dit moment is het mogelijk om voor een wedstrijd vier zogeheten business seats te bemachtigen. Voor vijftig euro ben je dan zeker van vier mooie plaatsen, goede stoelen en daarbij krijg je ook nog eens twintig consumptiemunten. “Het is bijvoorbeeld uitermate geschikt om je gasten te ontvangen”, meldt de organisatie.
 
Inmiddels zijn de eerste vier stoelen voor de wedstrijd tegen Spanje al verkocht, dus schroom niet en koop snel vier stoelen. Interesse? Neem dan contact op met Wouter Foppen via pr@voetbaloranje.nl.

LET OP! Jij en je gasten moeten in het bezit zijn van een toegangskaart. Pas dan kun je plaatsnemen op deze speciale plaatsen.

<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl