Facebook Instagram Twitter YouTube

Sambatata start opbouw op 16 mei

Sambatata start opbouw op 16 mei 5 mei 2014.  Het WK Voetbal nadert met rasse schreden. Over zes weken barst het feest weer los en zodoende komt de opbouw van het Sambatata langzaam op gang. Op vrijdag 16 mei begint het bouwen van de tribunes, zodat we er in juni en hopelijk juli weer een mooi feest van kunnen maken.

In 2012 hebben vele vrijwilligers de organisatie onder andere ondersteund met het op- en afbouwen van het stadion. “Daar zijn wij de vrijwilligers uiteraard nog steeds dankbaar voor”, laat de organisatie weten. “Hopelijk kunnen we de aankomende periode ook weer op die vrijwilligers rekenen!” Op vrijdagavond 16 mei vanaf 19.00 uur begint de organisatie met het bouwen van de tribunes en daarvoor hebben zij zoveel mogelijk handen nodig. Schrijf het alvast in je agenda en zegt het voort! Want vele handen maken licht werk!
 
Kaartverkoop
De kaartverkoop voor het Sambatata loopt gestaag door. Op dit moment is ruim de helft van de kaarten verkocht en met name de wedstrijd tegen Spanje blijkt in trek. Voor die wedstrijd zijn er nog 200 kaarten te koop en dat is ook het aantal nog te verkopen All The Way kaarten. Heb jij nog geen kaarten? Klik dan hier en bestel ze snel! Op = op! 

<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl