Facebook Instagram Twitter YouTube

Biddinghuizen kleurt opnieuw Oranje

28 februari 2014.  Biddinghuizen kleurt aankomende zomer opnieuw oranje. Rond het WK Voetbal van 2014 wordt er in het dorp weer een aardappelschuur omgebouwd tot voetbalstadion.

Eind januari werd er door de organisatoren voor het eerst weer vergaderd, eind februari gaf de zeskoppige commissie een klap op de naam. “Die is bekend ja. We houden het nog even geheim, op vrijdag 28 maart presenteren we de naam, het logo en ondertekenen we de samenwerking met zowel BAS Voetbal als Stichting De IJsvogel. Het is dus nog even wachten”, zegt Foppen. Op 28 maart wordt de naam bekend, een maand later start de verkoop van de kaarten. Ook rond deze editie kunnen de Oranjefans weer kiezen uit een All The Way-kaart, een passe-partout of een losse kaart. Daarnaast zijn er ook nog speciale kaarten voor de zogenoemde hooligans.
 
In het stadion worden voor de aankomende editie weer de nodige wijzigingen doorgevoerd. “Daar zijn al wel wat ideeën over, maar die staan nog in de kinderschoenen. Wij hopen in ieder geval dat iedereen er weer zin in heeft. Wij wel!” Het stadion bestaat ook dit jaar uit vier tribunes, net als een ware arena. Op die tribunes kunnen vijfhonderd toeschouwers naar de wedstrijden van het Nederlands elftal kijken. Te beginnen op 13 juni met Nederland - Spanje, hopelijk eindigend na de finale. “Daar gaan we uiteraard wel voor. Hopelijk de voetballers ook”, sluit Foppen af.
 
Voor meer informatie over het evenement of om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen op www.voetbaloranje.nl, of de organisatie volgen op Twitter(@Voetbal_Oranje) en Facebook(Voetbal.Oranje).

<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl