Facebook Instagram Twitter YouTube

Siebe Zondervan wint Giromanager

Siebe Zondervan wint Giromanager 29 mei 2018.  De afgelopen drie weken werd in Israël en Italië de 101e editie van de Giro d'Italia verreden. In deze wielerwedstrijd streed de Nederlander Tom Dumoulin tot het einde mee voor de overwinning, maar Chris Froome ging hiermee aan de haal. Rondom het sportevenement organiseerde BHZNet.nl voor de tweede keer een Giromanager. Siebe Zondervan wist deze winnend af te sluiten.

Uit binnen- en buitenland wisten 400 deelnemers de weg te vinden naar de speciale website www.giroditaliamanager.com. Iets minder dan 10% van de deelnemers, 32 om precies te zijn, was afkomstig uit Biddinghuizen. Zij speelden mee in een subleague 'Biddinghuizen', zodat gevolgd kon worden wie de opvolger zou worden van Ricus Winnubst, de winnaar van vorig jaar.

Spanning
De uitslag tekende zich eigenlijk een week geleden al af, toen Zondervan een voorsprong nam op de naaste concurrenten. In de slotweek werd de afstand tot nummer twee Martijn Weijers en nummer drie, titelverdediger Ricus Winnubst, alleen nog maar verder toe. Uiteindelijk bedroeg de voorsprong maar liefst 259 punten. Zondervan scoorde hiermee ook in de algehele ranglijst goed; daar werd hij tweede, slechts twee punten achter team 'Sjoekeloekes' uit het Belgische Mechelen.

Spellen
Over iets meer dan vier weken start het volgende wielerspel: de Tourmanager 2018. De inschrijving hiervoor zal binnenkort van start gaan. Ondertussen kunnen voetballiefhebbers ook aan de slag; op http://www.bhznetvoetbalpoule.nl wordt een spel rond het WK 2018 georganiseerd. De eerste 36 deelnemers hebben zich hiervoor al aangemeld.

Bekijk de volledige uitslag en standen van de Giromanager op http://www.giroditaliamanager.com.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl