Facebook Instagram Twitter YouTube

Westerhof en Sybesma winnen poules

Westerhof en Sybesma winnen poules 1 augustus 2014.  Tijdens de afgelopen zomer werden door BHZNet de WK 2014 Voetbalpoule en Tourmanager 2014 gehouden. De spellen kenden honderden deelnemers en uiteindelijk twee lokale winnaars. De WK Poule werd gewonnen door Bas Westerhof, het Tourspel door Ane Sybesma.

In de maand juni werd voor de 5e keer een Voetbalpoule gehouden op BHZNet. Lange tijd leidden Mangnus en Ender de ranglijst, maar uiteindelijk wist Bas Westerhof (onder andere door het juist voorspellen van de winnaar) de poule op zijn naam te zetten. Jan Klopman eindigde als tweede, Gijs Ender werd derde. Aan de WK Poule deden ruim 300 mensen mee.

Tourmanager
Nog voor het einde van het WK was de volgende poule al van start gegaan. De BHZNet Tourmanager ging alweer haar 13e editie in, maar kende wel een bijzondere afloop. De Biddinghuizer winnaar van vorig jaar (Ane Sybesma) wist ook dit jaar de beste van het dorp te worden. Iets dat nog niet eerder in de historie van het spel voorkwam. Tweede bij het tourspel eindigde Mirthe Dekker, Gabi Maduro werd derde.

In september kunnen de wielerliefhebbers weer aan de bak; dan wordt de Vueltamanager gehouden.

Sportredactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl