Facebook Instagram Twitter YouTube

Toenemende WK-koorts in Biddinghuizen

Toenemende WK-koorts in Biddinghuizen 7 mei 2014.  Het WK Voetbal nadert met rasse schreden. Over zes weken barst het voetbalfeest weer los en zodoende komt de opbouw van het Biddinghuizense stadion Sambatata langzaam op gang. Op vrijdag 16 mei begint het bouwen van de tribunes. "Zo kunnen we er in juni en hopelijk juli weer een mooi feest van maken", vertelt mede-organisator Wouter Foppen.

In 2012 hebben vele vrijwilligers de organisatie onder andere ondersteund met het op- en afbouwen van het stadion. "Daar zijn wij de vrijwilligers uiteraard nog steeds dankbaar voor", laat de organisatie weten. "Hopelijk kunnen we de aankomende periode ook weer op die vrijwilligers rekenen!" Op vrijdagavond 16 mei vanaf 19.00 uur begint de organisatie met het bouwen van de tribunes en daarvoor hebben zij zoveel mogelijk handen nodig.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor het Sambatata loopt gestaag door. Op dit moment is ruim de helft van de kaarten verkocht en met name de wedstrijd tegen Spanje blijkt in trek. Voor die wedstrijd zijn er nog minder dan tweehonderd kaarten te koop en dat is ook het aantal nog te verkopen All The Way kaarten. "Heb jij nog geen kaarten? Ga dan snel naar onze site en voorkom teleurstelling. We verwachten namelijk dat het bordje uitverkocht over twee á drie weken voor het eerst gebruikt kan worden", meldt de organisatie.

Voor meer informatie over het evenement of om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen op http://www.voetbaloranje.nl, of de organisatie volgen op Twitter(@Voetbal_Oranje) en Facebook(Voetbal.Oranje).

Voetbal Oranje

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl