Facebook Instagram Twitter YouTube

Naam voetbalarena vrijdag bekend

Naam voetbalarena vrijdag bekend 24 maart 2014.  Biddinghuizen pakt rond het WK Voetbal van aankomende zomer weer groots uit. De aardappelschuur van Schaap Holland wordt omgetoverd tot een heuse voetbalarena, waar vijfhonderd supporters de wedstrijden op vier grote schermen kunnen volgen. Aankomende vrijdag maakt de organisatie de naam en het logo bekend.

In de kantine van voetbalvereniging BAS wordt duidelijk onder welke naam de aardappelschuur tot halverwege juli door het leven gaat. De organisatie laat nog niets los. "Het heeft uiteraard wat te maken met Brazilië, dat is logisch. Een voorproefje van het logo kunt u alvast vinden op onze Facebook-pagina. Voor de rest is het afwachten tot vrijdag", aldus de organisatie.

Om 20.00 uur is een ieder vrijdag welkom in het clubhuis van BAS, daar waar op een mooie manier een aftrap aan het evenement wordt gegeven.

Kaartverkoop
Als de naam en het logo eenmaal bekend zijn, dan duurt het niet lang voordat de kaartverkoop van start gaat. Op maandag 28 april vanaf 20.00 uur kunt u via www.voetbaloranje.nl een toegangsbewijs bemachtigen.

Ook dit jaar is er de keuze uit een All-the-way ticket, een passe-partout of een losse kaart. "Er zijn al wel kaarten in de omloop, maar die zijn voor de hooligans. De andere prijzen worden in een later stadium via onze site bekendgemaakt."

Voor meer informatie over het evenement of om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen op www.voetbaloranje.nl, of de organisatie volgen op Twitter(@Voetbal_Oranje) en Facebook(Voetbal.Oranje).


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl