Facebook Instagram Twitter YouTube

Bedankt namens VuvuzelArena

Bedankt namens VuvuzelArena 21 juli 2010.  Na het vele juichen, lachen, huilen, zingen en springen in de VuvuzelArena kan het WK Comité terugkijken op een zeer geslaagd evenement.

Dankzij fantastische supporters is in een paar weken tijd de VuvuzelArena op de kaart gezet. Spontaan georganiseerde Oranjemarsen, uitzendingen via Al-Jazeera, Zuid-Afrikaanse VIP boxen, Oranjekanonnen en Trommels, alles is uit de kast gehaald om Oranje naar de titel te schreeuwen.

Dankwoord
Een speciaal dankwoord gaat uit naar de sponsoren. Zij hebben verschillende zaken ter beschikking gesteld en van alles geregeld om van de VuvuzelArena een groot feest te maken. Hiervoor wil deorganisatie hen hartelijk danken.

Daarnaast hebben verscheidene teams van vrijwilligers in zes weken tijd alles in het werk gesteld om de aardappelloods om te bouwen tot het voetbalmekka van Biddinghuizen. Door de vele handjes was afbouwen zelfs in drie dagen tijd volbracht. Teams van op- en afbouw tot parkeerbeheer en van horeca en schoonmaak tot Zuid-Afrikaanse braai, worden eveneens bedankt voor hun inzet.

Het WK Comité laat tot slot weten dat ook over twee jaar, tijdens het EK Voetbal 2012, er een evenement zal worden gehouden.

Vuvu, WK Comité 2010

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl