Facebook Instagram Twitter YouTube

Sip Winnubst wint BHZNet WK 2010 Voetbalpoule

Sip Winnubst wint BHZNet WK 2010 Voetbalpoule 18 juli 2010.  De BHZNet WK 2010 Voetbalpoule is gewonnen door Sip Winnubst. In de ranglijst bleef hij Huib van Os zestien punten voor - ruim voldoende voor de titel.

Winnubst en Van Os hadden beide een finale Nederland - Spanje voorspeld, met als winnaar Spanje. Van Os had zelfs alle vier de landen van de halve finale goed, maar liet punten liggen in andere onderdelen van het spel.

Binnenkort zullen de prijzen aan de winnaars van het spel worden uitgereikt. Winnubst wint een Tafelvoetbalspel en een beker, Van Os een Amstel Voetbaltas en Sven Geling, de nummer drie van Biddinghuizen (vierde in de algehele ranglijst) wint een Grolsch koeler. Waarschijnlijk worden de prijzen uitgereikt tegelijk met de prijzen van de BHZNet Tourmanager, die ondertussen ook in volle gang is. De winnaars ontvangen hierover nog bericht.

Aan de WK Poule deden een record aantal van 435 mensen mee. Over twee jaar, tijdens het EK 2012, is er natuurlijk weer een BHZNet Voetbalpoule.

Bekijk de volledige stand en statistieken via http://www.bhznetvoetbalpoule.nl/wk2010/.

Redactie BHZNet.nl


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl