Facebook Instagram Twitter YouTube

Vredelievende OranjeMars in Biddinghuizen

Vredelievende OranjeMars in Biddinghuizen 8 juli 2010.  De finale Nederland – Spanje is een affiche waar de hele wereld op heeft gewacht.

Met technisch als tactisch de beste teams van het WK in Zuid Afrika in de finale, staat de wereld een prachtige wedstrijd te wachten.

OranjeMars
Ook in Biddinghuizen gaat dit beleefd worden. De VuvuzelArena is van oranje, en is er zondag ook VOOR Oranje. We gaan er een spektakel van maken. De poorten van deze enige echte 1e Nederlandse Voetbaltempel gaan om 19.00 uur open.

Als eerste zullen daar de deelnemers van de “Oranje Mars” toegang krijgen. Deze mars is in Noord Ierland een reden voor grote bezorgdheid, maar in Biddinghuizen zal de “OranjeMars” in het teken staan van ondersteuning, voorbereiding op, en ter aanmoediging van de mannen van Bert van Marwijk.

18.30 uur
De eerste “OranjeMars” die in Nederland zal worden gelopen, start op Het Plein in Biddinghuizen om 18.30 uur. Het einddoel, de VuvuzelArena, zal door de geringe oppervlakte ca. een half uur later worden bereikt.

VIP Boxen
De eerste biedingen voor de beide VIP boxen zijn binnen, dus ook deze 8 zitplaatsen zullen bezet zijn. De hoogste bieder krijgt de felbegeerde compleet verzorgde VIPboxen tot zijn of haar beschikking gedurende de wedstrijd. Geïnteresseerden voor deze unieke mogelijkheid tot het beleven van de FINALE kunnen hun biedingen doen op het volgende E-mailadres: slvandijk@chello.nl

Afbreken
Ook komt er aan het WK een einde, en het WK comité van de VuvuzelArena roept Biddinghuizen dan ook op om ons te komen helpen bij het afbreken van onze geliefde tempel. We beginnen hiermee op maandag 12 juli om 09.00 uur. ’s Avonds vanaf 19.00 uur gaan we weer verder. De rest van de week zal hetzelfde programma worden aangehouden. Vele handen maken licht werk, waardoor we dan ook verwachten dat we binnen aanzienlijke tijd klaar zijn, en de loods weer gevuld kan worden met de aardappelen van Schaap Holland.

Kaartverkoop
Eerst wacht ons de finale. De kaartverkoop start a.s. vrijdag om 12.00 uur. Log snel in op de inmiddels beroemde website van de VuvuzelArena, en bestel uw kaarten.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl