Facebook Instagram Twitter YouTube

Klopman hoopt op Nederland-Duitsland

Klopman hoopt op Nederland-Duitsland 5 juli 2010.  Dinsdagavond speelt Oranje in de halve finale van het WK 2010 tegen Uruguay. Met nog maar vier wedstrijden te gaan, betekent dit ook voor de BHZNet WK 2010 Voetbalpoule nog volop spanning.

De enige deelnemer die Uruguay als wereldkampioen heeft voorspeld is Jasper van der Wekken. Hiermee kan hij maximaal nog op 474 punten komen, wat niet voldoende is om eerste te worden. Ook Tommy Dunnik (die een finale met Uruguay voorspelde) zal niet winnen; zijn finale is Uruguay - Nederland.

Mocht Nederland winnen, dan gaat het vooral (in eerste instantie) tussen Yvonne Klopman (finale: Nederland - Duitsland) en Kees Frederiks (finale: Nederland - Spanje). Beide hebben als winnaar Nederland voorspeld. Natuurlijk zijn er nog tal van andere scenario's denkbaar (bijvoorbeeld wanneer Nederland de finale niet haalt of, als dit wel het geval is, verliest).

Prijzen
Ondertussen is het prijzenpakket uitgebreid. C1000 Schuurhuis heeft als hoofdprijs een tafelvoetbalspel beschikbaar gesteld. Daarnaast is er ook nog een Grolsch Koeler en een Amstel sporttas te vergeven.

Bekijk de volledige stand en statistieken via http://www.bhznetvoetbalpoule.nl

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl