Facebook Instagram Twitter YouTube

Ervaar Nederland – Urugay in een unieke omgeving

Ervaar Nederland – Urugay in een unieke omgeving 5 juli 2010.  Dinsdag om 20.30 uur is de aftrap van de halve finale wedstrijd tussen Nederland en Uruguay.

2 Teams die uit gaan maken wie er op zondag 11 juli a.s. in de finale komt te staan. Een spannende wedstrijd, met spektakel in het vooruitzicht.

U kunt dit thuis ervaren met een drankje en een bakje chips bij de hand, om in alle rust te genieten van de ongetwijfeld spannende wedstrijd. U kunt dit ook ervaren op luxueuze wijze in 1 van de VIP boxen in de Biddinghuizer Voetbaltempel ; de VuvuzelArena.

Ook op een bank, maar dan met alle dranken die u zich maar wensen kunt, en met exclusieve originele Afrikaanse hapjes. Een riant breedbeeldscherm van 4 x 3 meter voor uw neus, en een sfeer waarbij u zich de tribune in Afrika zult wanen.

Zakelijk bieden de VIP boxen ook een unieke kans voor een uitstekende vorm van relatiemarketing.

Uw klanten zullen niet weten wat hen overkomt in deze kolkende oranjetempel. U zult een ervaring delen, die tot in lengte van dagen het eerste gespreksonderwerp zal zijn in de toekomstige ontmoetingen met uw zakenpartner.

Wilt u samen met voetbalvrienden of zakenrelaties deze Afrikaanse voetbalsfeer meemaken, en wilt u meer te weten komen over de prijzen en de beschikbaarheid van één van onze prachtige VIP boxen, neemt u dan contact op met Simon van Dijk of Martijn Steenbeek van het WK Comité.

slvandijk@chello.nl
vuvuzelarena@live.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl