Facebook Instagram Twitter YouTube

Win een 'straatje' oranjegebak

15 juni 2010.  Het kan niemand zijn ontgaan dat het WK voetbal is begonnen. Is uw straat ook al oranje gekleurd, doe dan mee aan de WK-straatprijs. Want de gemeente Dronten is op zoek naar de meest origineel versierde straat. De winnaar krijgt namens het gemeentebestuur een ‘straatje’ oranjegebak aangeboden.

Wilt u meedingen naar het ‘straatje’ gebak, stuur dan voor 23 juni aanstaande drie van uw beste oranje foto’s op. De foto’s moeten de oranjekoorts in uw straat goed weergeven. Vermeld naast uw naam, straatnaam en telefoonnummer duidelijk waarom u vindt dat uw straat de WK-straatprijs moet winnen en stuur de foto’s in een zo hoog mogelijke resolutie.

E-mailadressen
U kunt uw foto’s naar de onderstaande adressen mailen:
Voor straten in Biddinghuizen: wijkpost.biddinghuizen@dronten.nl,
Voor straten in Dronten en Swifterbant: w.palmbergen@dronten.nl Jury

Uit alle inzendingen kiest een deskundige jury, bestaande uit afgevaardigden van de vier voetbalverenigingen uit de gemeente Dronten en de wijkcoördinatoren, een top drie. Na bezoek aan deze drie straten kiest de jury één unanieme winnaar.

Wie weet Als u wint, hebben de inwoners van uw straat tijdens de wedstrijd Nederland-Kameroen misschien wel een oranjegebakje bij de koffie…

Bron: Gemeente Dronten

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl