Facebook Instagram Twitter YouTube

Meer dan 300 deelnemers bij WK Poule

Meer dan 300 deelnemers bij WK Poule 5 juni 2010.  BHZNet organiseert in het kader van het komende WK Voetbal een WK Voetbalpoule. Het aantal deelnemers is ondertussen de 300 overstegen.

De poule is in de eerste plaats gericht op inwoners van Biddinghuizen, maar ook mensen uit de rest de wereld mogen hier gratis aan deelnemen. Net als bij eerdere edities, wacht er voor de winnaar van Biddinghuizen in ieder geval een beker. Daarnaast zullen er nog andere prijzen zijn, welke nog bekend gemaakt worden.

Bij het spel moeten de uitslagen van de poulewedstrijden worden voorspeld en moet daarnaast worden voorspeld welke landen een ronde verder komen en welke uiteindelijk in de finale terechtkomen. De volledige regels en puntentelling zijn te lezen op de speciale website voor de WK 2010 Voetbalpoule.

Inschrijven voor de WK 2010 Voetbalpoule kan tot uiterlijk vrijdag 11 juni 2010 16:00 uur en is alleen mogelijk voor mensen die een geldige naam en e-mailadres invullen. Ga hiervoor naar http://www.bhznetvoetbalpoule.nl

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl