Facebook Instagram Twitter YouTube

Laatste off-line voorverkoop WK2010

Laatste off-line voorverkoop WK2010 27 mei 2010.  Vrijdagavond is de laatste mogelijkheid om (zonder gebruik van internet) kaarten aan te schaffen voor het kijken van de WK2010-wedstrijden in de VuvuzelArena.

Het is geen schande als u zich niet door de internetsite kunt worstelen voor het verkrijgen van een toegangskaartje voor Biddinghuizen´s mooiste voetbalevenement.

Ook is het geen schande dat u moeite heeft met telebankieren, of dit simpelweg niet hebt. Wanneer deze obstakels op uw pad komen, is er altijd nog de reddende hand van het WK comité dat ook u wil verwelkomen op het unieke WK 2010 evenement dat vanaf 11 juni t/m 11 juli in de VuvuzelArena aan de Havenweg gehouden wordt.

Op vrijdagavond 21 en vrijdagavond 28 mei van 19.00 tot 21.00 uur kunt u toegangskaarten kopen voor de wedstrijden van het Nederlands Elftal. Geprint op echt papier, en voorzien van naam en barcode.

Koop een naar papier en inkt ruikende toegangskaart, die je de ingang verschaft voor de VuvuzelArena, dus op 21 en 28 mei, in de kantine van BAS Voetbal aan de Sportlaan.

WK Comité

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl