Facebook Instagram Twitter YouTube

Kaartverkoop VuvuzelArena

Kaartverkoop VuvuzelArena 29 april 2010.  Nog een kleine 6 weken en dan start het WK in Zuid Afrika en in Biddinghuizen. In Zuid Afrika verloopt de kaartverkoop nog niet zo voorspoedig, maar in Biddinghuizen kunnen we al spreken van sensationele voorverkoopcijfers.

Uniek voor dit evenement is dat de toegangskaarten voor de VuvuzelArena verkocht worden via het internet. Na invulling van een bestelformulier op www.voetbaloranje.nl, krijgen de kopers een e-mail toegestuurd waarop ze de bestelde kaart kunnen afrekenen.

Nadat de financiële verplichtingen zijn voldaan krijgen de kopers de bestelde kaarten via de mail toegezonden. Deze kaarten kan men dan thuis uitprinten. De toegangskaarten zijn persoonsgebonden, en zijn van naam en een unieke barcode voorzien. Bij betreding van de VuvuzelArena wordt de toegangskaart gescand, waarmee de bezoeker geregistreerd is. De officiële voorverkoop gaat op 3 mei van start. Wees er snel bij!

Altijd zijn er digibeten die geen afstand willen of kunnen nemen van de ouderwetse gang naar winkel of loket. Speciaal voor hen zal de organisatie 2 verkoopmomenten organiseren in de kantine van BAS VOETBAL op 21 mei en op 29 mei. Beide avonden van 19.00 uur tot 21.00 uur. Daar kunt u nog ouderwetse papieren toegangskaarten verkrijgen.

Geïnteresseerden voor de zgn. hooligankaarten kunnen zich middels een e-mail aanmelden op: vuvuzelarenahooligan@hotmail.com. Geef aan dat je een All the Way hooligankaart wil. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor het hooliganvak. Bij toewijzing wordt gekeken naar je hooligan verleden. Niet iedereen mag zich dus uiteindelijk een hooligan noemen. Niet geselecteerde hooligans krijgen de kans om een andere toegangskaart te kopen.

“VuvuzelArena”
“Ons doe het Saam”!


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl