Facebook Instagram Twitter YouTube

KartoffelArena wordt VuvuzelArena

KartoffelArena wordt VuvuzelArena 3 maart 2010.  Het gaat weer gebeuren in Zuid-Afrika, en natuurlijk ook weer in Biddinghuizen. In Biddinghuizen is het al vanaf het WK in 1994 een traditie om de wedstrijden van het Nederlands Elftal met vele dorpsgenoten te bekijken.

Eerst in de kantine van BAS VOETBAL, daarna in de voormalige Gouden Ploeg, 2x achter elkaar in een feesttent - met een legendarisch uitstapje naar de Katholieke Kerk, en alweer voor de 3e keer zal de aardappelloods van Schaap Holland het onderkomen zijn, waarin de nieuwe voetbaltempel van de polder zal verrijzen, onder het motto;

“Ons doe het Saam”!

Tal van vrijwilligers zullen weer zorgen voor een prachtig decor. 4 Schermen zullen het middelpunt vormen van het evenement dat in het teken staat van voetbal – en uiteraard van Zuid Afrika. Afrikaanse sfeer en Afrikaanse taferelen zullen overdadig aanwezig zijn in de loods waar de geur van de Maritima´s, Arcade´s, Rapido´s en Amora´s tijdens de 1e wedstrijd tegen Denemarken nog waar te nemen is. De aanwezigheid van honderden Oranjefans zal het geurbeeld daarna voor lange tijd doen veranderen.

Wat men van ons gewend is, zullen we weer laten zien. Dus de horeca is fantastisch geregeld. De VIPS krijgen een behandeling die bij mensen van deze “standing” hoort. De altijd aanwezige Hooligans zullen wederom gescheiden worden van de “normale” fans, en de jeugd krijgt als enige bevolkingsgroep in de Arena een “Status Aparte”.

Wikken en wegen, slapeloze nachten, en lange brainstormsessie bracht ons de naam van de nieuwe voetbaltempel. Het moest een naam zijn die doet denken aan het toernooi, maar ook aan de sfeer. Uiteraard mag een link naar het verleden niet ontbreken, en een Arena hoort uiteraard ook Arena te heten. VuvuzelArena kwam uit de koker, verwijzend naar de toeter die de
Zuid-Afrikaanders gebruiken om hun team aan te moedigen.

“VuvuzelArena”

Oefent u er maar flink op want nuchter is het al moeilijk uit te spreken, laat staan na een overwinningfeest wanneer onze Oranjehelden weer eens een ploeg verslagen hebben.

Voor de voorrondes zullen we weer “All the Way” kaarten en Passe-partouts gaan verkopen. Er zijn nog onderhandelingen gaande over de verkoopwijze, maar nu is al zeker dat trouwe bezoekers via de mail op de hoogte worden gebracht en als eerste de mogelijkheid krijgen om kaarten te bemachtigen. Houdt de media en de websites in de gaten, wij zullen u op de hoogte houden.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl