Facebook Instagram Twitter YouTube

Ondertekening organisatie WK-feest 2010

Ondertekening organisatie WK-feest 2010 15 januari 2010.  Roep 2010 en velen zullen denken aan het WK Voetbal. Waar anders begint de WK-koorts al weer op te komen dan in Biddinghuizen!

BAS Voetbal en stichting De IJsvogel konden het jaar niet beter starten dan tijdens de BAS-nieuwjaarsreceptie een samenwerkingsovereenkomst te ondertekenen. Dit is uiteraard voor het organiseren van de uitzendingen van het WK Voetbal in de voormalige "Kartoffelarena".De ondertekening was aan Mart Muller (links), voorzitter van BAS Voetbal, en aan Henk Noome (rechts), voorzitter van De IJsvogel. Vanuit beide organisaties is een comité samengesteld.Dit WK-comité bestaat uit de volgende personen: Simon van Dijk, Jan Klopman, Jan de Craen, Martijn Steenbeek, Joyce Potgieter, Herman Stegeman en Hans Kluin (laatste twee heren staan niet op de foto).

Uitdaging is om de voormalige "Kartoffelarena" om te bouwen tot een Zuid-Afrikaanse voetbaltempel. Hierin laten we van 11 juni tot en met 11 juli heel Biddinghuizen genieten van één groot voebalfeest. En natuurlijk gaan wij er van uit dat het tot en met 11 juli ook een oranjefeest mag zijn.

Biddinghuizen: ons doe dat saam!

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl