Facebook Instagram Twitter YouTube

BAS kijkt positief terug en vooruit

BAS kijkt positief terug en vooruit 11 januari 2010.  Tijdens een drukbezochte nieuwjaarsreceptie van BAS Voetbal blikte voorzitter Mart Muller terug op een positief jaar, won het ‘nieuwe’ oud BAS 1 met 5-1 en werden 2 nieuwe leden van verdienste benoemd.

Traditioneel begon de dag met een drukbezochte lunch voor sponsors en andere genodigden. Ruim 70 personen genoten van een goedverzorgde lunch, waarna iedereen zich opmaakte voor de traditionele nieuwjaarswedstrijd, om de van de Bent cup. De opzet was deze keer iets anders. Het team van oud BAS 1 was stevig vernieuwd. Een nieuwe generatie spelers heeft zijn intrede gedaan met als stelregel dat iemand minimaal 1 jaar in BAS 1 gevoetbald moet hebben. De uitslag was navenant en met een 5-1 overwinning gingen de oud BAS 1 spelers met een tevreden gevoel richting de nieuwjaarsreceptie.Tevreden gevoel
In zijn Nieuwjaarsspeech blikte voorzitter terug op een geslaagd jaar, met als hoogtepunt de promotie van het 1e elftal naar de 3e klasse KNVB. De nieuwe BAS hogerop formule, met als financiële onderbouwing een aantal vrienden van BAS, heeft hiermee sneller dan verwacht resultaat. Afgelopen jaar is hiervoor binnen BAS een speciale commissie opgericht om er voor te zorgen dat talentvolle voetballers langer vastgehouden kunnen worden door de club door te investeren in het de jeugd het 2e en het 1e elftal.

Dat de prestaties van het eerste elftal niet ongemerkt blijven, bleek uit het feit dat Rob Ton en Gerjan Westerhof genomineerd zijn voor respectievelijk trainer en sportman van het jaar.

Leden van verdienste
Voorzitter Mart Muller greep de gelegenheid ook aan om 2 nieuwe leden van verdienste te benoemen. Gerard Tichelhoven werd door de voorzitter geroemd om zijn jarenlange inzet als scheidsrechter voor de club en Allard Stuifzand kreeg de benoeming wegens zijn jarenlange functie als penningmeester en leider bij BAS Voetbal.

Postitief gevoel over 2010
De cijfers en de standen zien er goed uit voor 2010. Het eerste, tweede en vierde senioren elftal maken kans op promotie evenals de B1. Wel stipte hij aan dat de vacatures voor vrijwilligers binnen de club moeilijker en moeilijker te vervullen zijn en dat de club de huidige vrijwilligers dan ook erg dankbaar is voor hun tomeloze inzet.

Slagroom op de taart was de ondertekening van een overeenkomst tussen stichting de IJsvogel en BAS Voetbal voor de organisatie van wederom een grootst WK Voetbal evenement.

BAS Voetbal

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl