Facebook Instagram Twitter YouTube

Mandy Rook ontvangt EK-prijzen

Mandy Rook ontvangt EK-prijzen 14 juli 2008.  Het lijkt voor de meesten alweer lang geleden, het EK 2008. Toch stond er nog een laatste activiteit voor dit evenement op het programma: het uitreiken van de prijzen voor de BHZNet EK 2008 Voetbalpoule.

De ontknoping van het spel was net als het voetbaltoernooi zelf pas tijdens de finale. Degene met de hoogste klassering die de winnaar goed zou hebben, zou winnaar worden van de poule. Twee jaar geleden werd de voetbalpoule voor het eerst gehouden en toen mocht de jonge Ronny Rook de beker in ontvangst nemen. Deze keer kon de hoofdprijs in hetzelfde huis worden uitgereikt, want zus Mandy Rook was nu de beste.Beertender
Behalve de beker (dit keer een mooie voetbalschoen op statief) en de 'eeuwige roem' ontving Mandy ook een hoofdprijs. C1000 Schuurhuis had voor het evenement een Krups Beertender, met bijbehorend Heineken-fust, beschikbaar gesteld voor het spel. Tot grote blijdschap van vader Wim trouwens."Eigenlijk heb ik gewoon maar wat ingevuld," aldus een verraste Mandy. "Maar zo zie je maar dat dit spel voor iedereen leuk kan zijn - ook als je geen kenner bent van voetbal."Of de derde editie van dit spel, tijdens het WK 2010 in Zuid-Afrika, weer een prooi is voor de familie Rook moet nog blijken. Dan heeft in ieder geval iedereen een nieuwe kans deze poule te winnen.

De top 3
1. Mandy Rook (315 punten)
2. Jesper Claassen (289 punten)
3. Wesley Bies (287 punten)

In het 'algehele klassement', met deelnemers uit het hele land, won de Lelystadse Desiréé Bouricius voor André Habers en J.e. Hoving. Mandy Rook werd in de totale ranglijst vierde.

Kijk voor de volledige stand op http://www.bhznetvoetbalpoule.nl/ek2008.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl