Facebook Instagram Twitter YouTube

EK Comité kijkt terug op succesvol EK

EK Comité kijkt terug op succesvol EK 11 juli 2008.  Met Spanje als de terechte winnaar van het toernooi, is het EK 2008 ten einde. Ook voor het EK Comité in Biddinghuizen is het nu achter de rug. Die Kartoffelarena Auf's Neue is weer de aardappelloods van Schaap Holland, waar over enkele weken weer 3.000 ton nieuwe piepers in liggen te wachten op verwerking tot overheerlijk voedsel.

Met de Spanjaarden, kijken we terug op een prachtig voetbalevenement. De eerste drie wedstrijden van het Nederlands Elftal waren onverwacht mooi en spectaculair. Het weer was prima en de vele Oranje voetbalfans gedroegen zich weer voorbeeldig. Dit was vooral te merken aan de heerlijke sfeer, in de Kartoffelarena.

Vrijwilligers
Onze dank gaat uit naar al die vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt dat de tribunes werden opgebouwd, de dorstige kelen werden gesmeerd, de Kartoffelarena werd schoongemaakt, de kaarten werden verkocht, de beelden werden vertoond, de KartoffelTwisters werden gebakken en de Kartoffelarena werd ingericht.Sponsoren
Ook danken wij de sponsoren van het evenement. Want dankzij hen: Hadden we een aardappelloods, werden de tribunes gebouwd met steigermateriaal, werden de nooduitgangen voorzien van rolluiken, werden de reclameborden en de vipboxen gebouwd, werd de Kartoffelarena schoongeveegd, werd het afval opgehaald, werden de KartoffelTwisters gebakken.

Zonder de inzet van al deze vrijwilligers en sponsors is het organiseren van zo'n groot evenement niet mogelijk. Dus daarvoor nogmaals onze hartelijke dank.

Wij hopen iedereen weer te kunnen begroeten in 2010, bij de start van het WK in Zuid Afrika in 'Die Aartappelarena' in Biddinghuizen.

EK Comité


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl