Facebook Instagram Twitter YouTube

EK: Mandy Rook tegen Suzanne Roeken

EK: Mandy Rook tegen Suzanne Roeken 27 juni 2008.  De ontknoping van de BHZNet EK 2008 Voetbalpoule nadert. Nu de beide halve finales zijn afgewerkt, zijn de mensen die de finale goed hadden voorspeld de koplopers in de ranglijst.

Lijstaanvoerder is Suzanne Roeken met 252 punten, gevolgd door Mandy Rook met 240 punten en Jannick Klopman met 237 punten. Alledrie hadden ze Duitsland - Spanje als finale voorspeld. Ook Sip Winnubst, die vierde staat, had deze finale voorspeld.

Wint Duitsland, dan is Suzanne Roeken de winnaar van de BHZNet Voetbalpoule. Winnubst wordt dan tweede. Wint Spanje, dan gaat de beker met Beertender naar Mandy Rook. Jannick Klopman maakt geen kans meer op de eindzege. Hij wedde op twee paarden door Nederland als Europees Kampioen op te geven.

Teveel punten
De organisatie van de Voetbalpoule geeft wel toe een denkfout te hebben gemaakt bij het vaststellen van de puntentelling. Voor het voorspellen van de finalisten is hetzelfde aantal punten gehanteerd als twee jaar geleden bij het WK in Duitsland. Toen waren er echter veel meer groepswedstrijden en gingen er bovendien twee keer zoveel landen naar de finaleronde, die toen ook nog een 1/8e finale kende. Er is iets voor te zeggen dat het gewicht van de finaleronde nu te groot is. Aan de andere kant wint nu degene die vooraf de finale en de Europees Kampioen goed heeft voorspeld en dat is ook knap te noemen.

In de totale ranglijst (van alle deelnemers) strijden er nog diverse teams om de eerste plaats. De top 3 heeft Spanje als Europees Kampioen en in dat geval zal de topscorer en het aantal doelpunten de beslissing brengen.

Kijk voor de volledige stand op http://www.bhznetvoetbalpoule.nl

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl