Facebook Instagram Twitter YouTube

Gelaten verslagenheid bij uitschakeling Nederland

Gelaten verslagenheid bij uitschakeling Nederland 23 juni 2008.  Even leefde de Kartoffel-Arena nog helemaal op toen Nederland vlak voor tijd de gelijkmaker binnenschoot, maar in de verlenging bleef het beeld gelijk aan de wedstrijd. Geen vervolg van het geslaagde dorpsfeest.

Voor de wedstrijd stond er wederom een rij mensen. Deze keer mensen die geen kaartje hadden kunnen bemachtigen maar toch graag Nederland-Rusland in de Arena wilden bekijken. Dit geeft maar weer eens aan hoe populair het evenement van BAS Voetbal en Dorpsbelangen de afgelopen weken was.


Voor de wedstrijd waren er gespannen gezichten, al was er toen nog overtuiging over de goede afloop

Over de wedstrijd zelf waren de meesten kort van stof: Nederland had terecht verloren, wat de deceptie in ieder geval een stuk draaglijker maakte.

Geslaagd
De organisatie kan in ieder geval terugkijken op een geslaagd evenement. Slechts futiliteiten kwamen in aanmerking voor verbetering. De 'nieuwe' vaandeldragers van het evenement, die de afgelopen maanden menig uurtje hierin investeerden, hebben zich met verve staande gehouden. Perspectief dus voor de toekomst.Met vele Biddinghuizers hoopt ook BHZNet dat er over twee jaar weer een dergelijk evenement zal plaatsvinden.

Klik hier voor alle foto's
Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl