Facebook Instagram Twitter YouTube

Mark Schaap verstevigt koppositie

Mark Schaap verstevigt koppositie 18 juni 2008.  De poulewedstrijden van het EK 2008 zitten erop. Daarmee is ook het eerste gedeelte van de BHZNet EK 2008 Voetbalpoule afgerond. Koploper in de Biddinghuizer ranglijst is Mark Schaap.

Na de groepsfase had Schaap 93 punten behaald, 3 meer dan Jeroen van Zandbergen. Zij waren overigens ook de enige twee Biddinghuizer teams die meer dan 90 punten behaalden.

Punten
Met het bekend worden van de acht kwartfinalisten, werden de eerste punten uit die reeks toegekend. Mark Schaap blijkt zeven van de acht kwartfinalisten goed te hebben voorspeld. Janjaap Voortman deed het in dat opzicht nog beter. Hij voorspelde ze alle acht en streefde zo Jeroen van Zandbergen voorbij op de ranglijst. De enige andere die de acht landen goed heeft, is Ferry van Dekken die nu 48e staat op de totale ranglijst. Annemarie Menkveld is de grote verliezer van de finaleronden. Zij heeft dat deel van de voorspelling niet ingevuld, waarmee ze is gedaald van een subtop-positie naar een 314e plaats.

Prijzen
Voor de winnaar van de BHZNet EK 2008 Voetbalpoule wacht er naast een beker ook een Beertender. Na het spelen van de kwartfinales de komende dagen, kunnen de volgende reeks punten worden toegekend.

Kijk voor alle standen en statistieken op http://www.bhznetvoetbalpoule.nl/.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl