Facebook Instagram Twitter YouTube

Vanavond kaartverkoop Kartoffelarena

Vanavond kaartverkoop Kartoffelarena 18 juni 2008.  Vanavond tussen 19.30 en 21.00 uur worden in Die Kartoffel-Arena auf's neue kaarten verkocht voor de kwartfinale van zaterdag aanstaande. De organisatie benadrukt hierbij dat er per persoon maximaal twee kaarten kunnen worden gekocht.

De 'All The Way Ticket' houders hoeven niets te doen. Met hun kaarten hebben zij recht op alle wedstrijden van het Nederlands elftal, dus ook voor de kwartfinale van zaterdagavond. De tegenstander hiervan wordt vanavond bekend, wanneer de laatste groepswedstrijden in poule D worden afgewerkt.

Passe partouts houders hebben geen voorrang tijdens de kaartverkoop. Voor de Hooligans wordt het anders geregeld, omdat er voor hen geen mogelijkheid was een All The Way ticket te kopen. Zij moeten hun passepartout kaart van het Hooligan vak meenemen, om zo een kaart voor de kwartfinale te krijgen.

Prijzen
Losse kaarten zijn te koop voor € 5,00 (volwassenen) en € 3,00 (kinderen). Kaarten zijn persoonsgebonden en worden dus op naam verkocht.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl