Facebook Instagram Twitter YouTube

Hooligans laten zich horen in Kartoffel-Arena

Hooligans laten zich horen in Kartoffel-Arena 13 juni 2008.  ”Een wedstrijd die geen wedstrijd is geweest”, zou je denken bij de uitslag van 4-1 tussen Nederland en Frankrijk tijdens de tweede groepswedstrijd van het EK 2008. De spanning was toch wel degelijk te snijden in de Biddinghuizer Kartoffel-Arena.

Al vroeg in de wedstrijd konden de 500 aanwezigen op de banken bij de 1-0 van Dirk Kuyt maar daarna was het nog niet echt opgelaten rumoerig te noemen. Na de 2-0 kwam de sfeer er al beter in, maar toen kwamen er een aantal spannende momenten, wat er toe leidde dat het in de rust zelfs wat ‘bedompt’ was.Superlatieven
In de tweede helft kwam toch de 2-1 en zowaar was het publiek in de aardappelloods even stil. Toen direct daarop 3-1 werd gescoord, ging het dak eraf. De wave ging rond en het hele Biddinghuizer stadion zong mee onder inspiratie van de ‘BAS Hooligans’ die vanuit het stavak steeds weer nieuwe liederen inzetten. Na de wedstrijd zette de groep fanatiekelingen een polonaise in, die veel gevolg kreeg.
Staande ovatie na de wedstrijd


Beelden van de 4-1 en het eindsignaal

“Die Kartoffel-Arena auf’s neue” krijgt dus hoe dan ook een vervolg, ongeacht het resultaat tegen Roemenië aanstaande dinsdag. In en buiten de loods bleef het in ieder geval nog lang onrustig, met vooral enthousiaste en lovende Oranjesupporters.

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl