Facebook Instagram Twitter YouTube

Hooligans

De van Dale zegt het volgende over een Hooligan:
vandaal bij voetbalwedstrijden

En als uitleg over Hooliganisme wordt er vermeld:
in groepsverband gepleegde agressie, m.n. rond voetbalwedstrijden

In Biddinghuizen kennen we ze ook, alleen ‘onze’ Hooligans kunnen wij er wel goed bij hebben.

Onze Hooligans zijn sfeermakers en ze zijn graag geziene gasten bij de wedstrijden in onze Sambatata. Elk voetbalevenement komen ze weer opdagen om ons te teisteren met hun geschreeuw en lawaai. Van trommelaar tot megafoon, alles trekken ze uit de kast om maar boven elke ‘normale’ supporter uit te komen.

In het Sambatata wordt ook dit jaar een Hooligansvak gecreëerd voor deze sfeermakers. Zo kan een ieder andere ‘normale’ liefhebber en supporter van ons Oranje met een gerust hart naar de wedstrijden komen kijken.

In dit Hooligansvak kunnen ze zich, wat meestal gepaard gaat met vele alcoholische consumpties, uitleven. Het zicht op de wedstrijd wordt, voor ieders veiligheid, beperkt door het plaatsen van hekken. Stoelen worden niet geplaatst zodat de Hooligans de hele wedstrijd moeten staan, dit om ze uit te putten.

Ondanks dat tijdens het EK 2012 alles goed is verlopen, zal er ook dit jaar door de bewaking erop toe worden gezien dat deze Hooligans zich gedragen. Maar ervaring uit het verleden beloofd ons, dat het ook dit jaar weer een gezellige boel zal worden.

Het Hooliganvak, ……… alleen voor de echte 'die hards'

KAARTVERKOOP

De kaartverkoop voor de hooligans loopt via het zwarte circuit. Binnen de reguliere kaartverkoop worden er geen tickets voor hooligans verkocht. Hoe je wel aan zo'n ticket kan komen? Wij hebben geen idee.
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl